Продуктов каталог
Онлайн поддръжка
  • image
    - инж.Радостин Камалиев
    Call: 0889 286 653
    avi7@mail.bg
SmartCryptoReader – безконтактен четец с повишена сигурност

SmartCryptoReader – безконтактен четец с повишена сигурност

Модел на продукт: XG-106B
Наличност: В наличност
99.00лв. без ДДС 118.80лв. с ДДС
К-во: Купи
SmartCryptoReader е специално разработен високотехнологичен безконтактен четец за контрол на достъп. Снабден е със стандартизиран Wiegand 34 bit изход, което го прави съвместим с всички контролери, които поддържат този стандарт. Предназначен е за обекти с изискване за високо ниво на сигурност за, което допринася специално разработения алгоритъм за криптиране на комуникацията между четеца и картата. 
SmartCryptoReader е специализиран високотехнологичен четец. Снабден е със стандартизиран Wiegand 34 bit изход, което го прави съвместим с всички контролери, които поддържат този стандарт. 
SmartCryptoReader работи единствено със SmartCryptoCard карти, които са предварително криптирани за работа със съответния четец. Картите са защитени с помощта на специално разработен алгоритъм за защита на комуникацията межди картата и четеца. Това допринася за допълнителна сигурност за предлаганите услуги и защита от клониране на карти.
Четецът е заключен персонално към всеки клиент и само карти, криптирани за този клиент са валидни за него. При закупуване наSmartCryptoReader клиентът получава Мастер карта с уникален код. Този код служи за създаване на индивидуално криптирани четци и карти. По този начин клиентът може да бъде сигурен, че няма други карти, работещи с неговите четци освен тези, които са издадени специално за него. Такива карти могат да се получат само след представяне на Мастер карта с уникален код.

Функционалност
  • Връзка с други устройства чрез Wiegand 34 bit.
  • Използва уникална технология за защита на картите
  • Възможност за управление на платени услуги

Приложение
SmartCryptoReader е специализиран високотехнологичен четец с уникална защита. Изключително подходящ за обекти с високо ниво на сигурност както и за защита на предплатени услуги. Целта е да се избегне възможността за издаване на дубликат на оригиналната карта както и изчитане и регистриране на случайни карти т.е. служителите, предоставящи платената услуга няма да имат възможност за злоупотреба.