Продуктов каталог
Онлайн поддръжка
 • image
  - инж.Радостин Камалиев
  Call: 0889 286 653
  avi7@mail.bg
SmartCryptoReader – автономен четец с интегриран контролер за директно управление на платени услуги

SmartCryptoReader – автономен четец с интегриран контролер за директно управление на платени услуги

Модел на продукт: XG-106BМ
Наличност: В наличност
133.00лв. без ДДС 159.60лв. с ДДС
К-во: Купи

SmartCryptoCredit е специално разработен интелигентен микропроцесорен четец за контрол на достъп и управление на платени услуги. Използва се основно на места където е невъзможно изграждане на постоянна връзка с компютър, който да следи за транзакциите и наличния кредит по картите на потребителите.

SmartCryptoCredit е напълно автономен четец. Снабден е със стандартизирани серийни комуникационни портове RS 232/485, вход и изход OC (отворен колектор), което му дава възможност да работи самостоятелно или да комуникира с друго устройство или софтуер. Вградените входове и изходи му позволяват да управлява крайни устройства, предоставящи услугата. 
Автономният четец SmartCryptoCredit работи единствено със SmartCryptoCard карти, които са с предварително добавен кредит от импулси. Картите са защитени с помощта на специално разработен алгоритъм за защита на комуникацията между картата и четеца. Това допринася за допълнителна сигурност за предлаганите услуги и защита от клониране на карти.
Импулсите (кредита) в потребителските карти се зареждат с помощта на SmartCryptoUSB програматор и софтуер , включен към него.
Четецът е заключен персонално към всеки клиент и само карти, криптирани за този клиент са валидни за него. При закупуване наSmartCryptoReader клиентът получава Мастер карта с уникален код. Този код служи за създаване на индивидуално криптирани четци и карти. По този начин клиентът може да бъде сигурен, че няма други карти, работещи с неговите четци освен тези, които са издадени специално за него. Такива карти могат да се получат само след представяне на Мастер карта с уникален код.

Функционалност
 • Възможност за самостоятелна работа
 • Възможност за самостоятелна комуникация чрез RS 232
 • Възможност за мрежова комуникация чрез RS485 (до 253 устройства)
 • Използва уникална технология за защита на картите
 • Възможност за управление на платени услуги 
 • Управление на една врата едностранно
 • Енергонезависима памет
 • Възможност за управление на турникет в едната посока
Приложение
SmartCryptoCredit е автономен четец, специално проектиран за управление на платени услуги и устройства. Изключително подходящ е за места където няма възможност за окабеляване. Използва се за вендинг автомати, асансьори, платени паркинги, игрални зали, фитнеси и много други обекти, където се използват предплатени услуги (кредити).