Продуктов каталог
Кабел FTP/M Cat5e 24AWG CU - меден с носещо въже

Кабел FTP/M Cat5e 24AWG CU - меден с носещо въже

Безплатна доставка

Модел на продукт: FTP/M Cat5e 24AWG CU - меден с носещо въже
Наличност: В наличност
0.55лв. без ДДС 0.66лв. с ДДС
К-во: Купи

УСЛОВИЯ ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  С НАШ ТРАНСПОРТ:

1. СТОЙНОСТТА  ТРЯБВА ДА БЪДЕ МИНИМУМ ЗА 500 ЛВ С ДДС. АКО СТОЙНОСТТА Е ПО-МАЛКА, СЕ ДОПЛАЩА ТРАНСПОРТНА УСЛУГА В РАЗМЕР НА 12 ЛВ С ДДС.
2. ПОРЪЧКИ СЕ ПРИЕМАТ ДО 15:30Ч В ДЕНЯ ПРЕДИ ДОСТАВКАТА ЗА ДА ИМА ТЕХНОЛОГИЧНО ВРЕМЕ ЗА ОБРАБОТКА НА ВАШАТА ЗАЯВКА. В ДЕНЯ, В КОЙТО ПЪТУВАМЕ, НЯМА КАК ДА ПРИЕМЕМ ПОРЪЧКАТА ВИ И ТЯ ОСТАВА ЗА СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ИЛИ МОЖЕТЕ ДА Я ПОЛУЧИТЕ ПО КУРИЕР ЗА ВАША СМЕТКА.
3. ДА СТЕ УГОВОРИЛИ ДОСТАВКАТА С НАШ ТЪРГОВСКИ СЪТРУДНИК, КОЙТО ДА Я ПРИЕМЕ И ПОТВЪРДИ.
4. ДА ОСИГУРИТЕ ПРИСЪСТВИЕ НА УГОВОРЕНОТО МЯСТО ЗА ДОСТАВКА. ТАКА СПЕСТЯВАВАТЕ ВРЕМЕ И НЕ НАРУШАВАТЕ ГРАФИКА ЗА ДОСТАВКА НА ОСТАНАЛИТЕ КЛИЕНТИ 
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ДОСТАВКИТЕ ПОТЪРСЕТЕ НЯКОЙ ОТ НАШИТЕ КОНСУЛТАНТИ!

ЗАБЕЛЕЖКА: БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА Е САМО В СЪОТВЕТНИЯ ОПРЕДЕЛЕН ДЕН ПРЕЗ СЕДМИЦАТА И СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА С НАШ ТРАНСПОРТ. ДОСТАВКАТА С КУРИЕР Е САМО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.

LAN кабел FTP/М Cat5e 24AWG CU Xcom със стоманено носещо въже за по-висока якост и издръжливост на опън, 4 медни усукани двойки 0.51мм, алуминиев екран, 1.2мм стоманен карбонов носач защитен от ръжда, черна гъвкава PVC изолация, студо- и топлоустойчива с UV защита от слънчеви лъчи,дървена макара 305м, метриран, гарантирано високо качество. Работи над 160м при пълен пакет 65500.UV защита на PVC