Информация за доставка

Пазаруването  от www.avi7.net  позволява различни опции за заплащане за удобство за нашите потребители. След направена поръчка през сайта следва задължително обаждане от наша страна за уточняване на статуса на продукта и потвърждение на поръчката от страна на клиента.

Срокове за доставка

Поръчки се приемат и обработват всеки ден от 10:00 до 17:00 часа. Поръчка влязла в системата след 17:00 часа се обработва на следващия ден.
Всички поръчки приети в събота си обработват до 12:00 и се изпращат същия ден, а тези направени в неделя се обработват в понеделник и изпращат същия ден.

Доставката се извършва в рамките от 1 до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката или в зависимост от графика за доставки на куриерската фирма до съответното населено място.

Плащането на стоките може да бъде направено по следните начини:

1. при доставка - при доставка на стоката заплащате дължимата сума на куриера. Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение от клиента. 

2. в брой - можете да заплатите желаният от вас продукт на място в нашият магазин в гр.Бургас на ул.Лермонтов 32 , след предварително обаждане от ваша страна за наличие на артикула.

3. фактуриране -  цените във сайта са в лева за един брой. Плащането и получаването на всички необходими документи се извършва при доставка на артикула.

 Цена на доставка в страната: Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди или Еконт до посочен от Вас адрес или до поискване от офис на куриерската фирма в съответния град. Заплащането е чрез услугата "
ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД (на територията на България)" и се извършва в момента на получаване на поръчката от куриера, като преди това разполагате с опцията "Преглед и тест преди плащане". Стойността на доставка, както и наложения платеж са за сметка на клиента и зависят от ценоразписа на куриерската фирма в съответствие със стойността на избраният артикул. 

* Моля попълвайте коректно адреса и телефона си при вашата регистрация, тази информация е от изключително значение за успешната доставка на вашата поръчка. Служител на АВИ7-ЕООД ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката!