Дилърска програма

Бизнес предложение-преференциални цени за дилъри

За нас е удоволствие да Ви поканим да станете наши партньори чрез специално създадената за Вас дилърска програма!
Станете наш представител и ще получите:

  • Специални условия и отстъпки
  • Възможност за допълнителни отстъпки и бонуси в зависимост от реализирания оборот
  • Тестване на нови продукти
  • Пълно техническо обучение и дистанционно обучение.
  • Внедряване на нови решения
 

АВИ7-ЕООД гр.Бургас директен вносител на системи за видеонаблюдение със собствена търговска марка предлага на всички фирми от цялата страна -търговски и инсталатори на системи за сигурност преференциални цени от цялата гама продукция на системи за сигурност,които предлагаме.За повече информация може да разгледате ценовите ни листи.    

Как мога да извършвам поръчки?

А) Онлайн
За да поръчате желаните от вас продукти, моля разгледайте ценовите ни листи.    

Клиентите на АВИ7 имат възможност да резервират за определено време продукти, които са на склад или са в процес на доставка, като срокът за резервацията може да е различен за различните продукти и се уточнява допълнително.

Б) Поръчки на телефон 056/ 987885, gsm.0889 / 286653 или по e-mail: avi7@mail.bg

Как се доставят продуктите?

За продуктите, които са в наличност, времето за доставка е от 24 до 48 часа в зависимост от часа на получаване на заявката. Като цяло заявките стават за 24 часа. За да може да го изпратим на следващия ден, трябва да сте направили заявка преди 16.30ч. Ако желаете доставка, посочвате фирмата, която желаете да ползвате или можете да използвате нашия партньор СПИДИ или ЕКОНТ(цени). Всички разходи по доставката (също и в случай на дефектирал компонент) са за сметка на дилъра.

Какви отстъпки мога да ползвам?

АВИ7 предлага на своите дилъри възможно най-добрите цени на пазара, като поема ангажимента да ги уведомява своевременно при промяна на цените, актуалните промоции. В случай на заявка за по-големи количества от някои групи продукти или реализацията на стратегически и особено важни проекти, фирмата прави всичко възможно за осигуряването и на допълнителни отстъпки.

Как се заплаща?

Плащанията могат да се извършват по банков път или в брой (наложен платеж при доставката), като начините на плащане при доставка на продукти, които не са на склад се уточняват допълнително в зависимост откъде се поръчват, вида им и срока на доставка.